ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

Η ΕΛΙΞ

Η «ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για πρόσφυγες και μετανάστες, παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα», με την υποστήριξη της UNICEF, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και περιφερειακών (ταμπλέτες ηλεκτρονικών υπολοστικών-tablets, θήκες για τις ταμπλέτεης ηλεκτρονικών υπολογιστών και ακουστικά) που θα χρησιμοποιηθούν για δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης στα εκπαιδευτικά κέντρα, προσφύγων και μεταναστών, παιδιών και ενηλίκων, της ΕΛΙΞ.

Κατάθεση φακέλου προσφορών μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 στην διεύθυνση Βερανζέρου 15, 5ος όροφος, 10677, Αθήνα, με την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για πρόσφυγες και μετανάστες, παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ιλιάδα Κουμούτση, 2103825506, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ.

Δείτε το Παράρτημα Ι- Υπόδειγμα Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ.

Δείτε το Παράρτημα IΙ- Υπόδειγμα Τεχνικής Προσφοράς εδώ.

Δείτε το Παράρτημα ΙΙI- Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς εδώ.

Δείτε το Παράρτημα ΙV- Προσχέδιο Σύμβασης εδώ.

Δείτε το Δείτε το Προσάρτημα Ι – Παροχή Διευκρινίσεων εδώ.

2019 L4I IOM EU UNICEF Logos

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ