ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η ΕΛΙΞ

ΕΡΓΟ

Προκήρυξη δύο θέσεων απασχόλησης στην ΕΛΙΞ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΠΕΔΙΟΥ/ΔΡΑΣΕΩΝ

Η ΜΚΟ ΕΛΙΞ αναζητά δύο Συντονιστές/Συντονίστριες Πεδίου για τις δράσεις των ομάδων εθελοντών του καλοκαιριού στο πλαίσιο των Προγραμμάτων "Διακοπές στο Σχολείο", "Μαθήματα Αλληλεγγύης" αλλά και άλλων δράσεων που υλοποιεί η οργάνωση κατά το διάστημα τέλη Ιουνίου με Αύγουστο.

Ο/Η Συντονιστής/Συντονίστρια Πεδίου πρέπει να είναι άτομο 25 ετών και άνω, με βάση την Αθήνα, με καλές γνώσεις Η/Υ να μιλάει Αγγλικά και να διαθέτει αυτοκίνητο. Επίσης διαθέτει οργανωτικότητα, άνεση και αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία, ανάπτυξη πρωτοβουλιών και ικανότητα συνεργασίας σε ομαδικό περιβάλλον.

Εργάζεται με ευέλικτο ωράριο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά την περίοδο υλοποίησης των προγραμμάτων.

Διάρκεια απασχόλησης για κάθε θέση:
1. 13/05/13 έως 13/08/2013
2. 25/05/13  έως 25/08/13
Η διάρκεια της απασχόλησης χωρίζεται σε δύο περιόδους: της προετοιμασίας των προγραμμάτων και της υλοποίησης αυτών.

Απασχόληση: Πλήρης

Περιγραφή θέσης: Ο/Η Συντονιστής/Συντονίστρια Πεδίου, επισκέπτεται καθημερινά τα διάφορα πεδία δράσης των εθελοντών κι ενίoτε διαμένει με τις ομάδες, όταν αυτό χρειαστεί.

Είναι υπεύθυνος για όλες τις ρυθμίσεις σε τοπικό επίπεδο που αφορούν την εγκατάσταση της ομάδας, την υλοποίηση του έργου και την οικονομική διαχείρισή του, σε συνεργασία με τους ομαδάρχες.

Συγκεκριμένα ο/η Συντονιστής/Συντονίστρια Πεδίου: Σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Γενικού Συντονιστή Δράσεων της ΕΛΙΞ κάνει τις επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς και φροντίζει για:
- Την καταλληλότητα του χώρου φιλοξενίας της ομάδας, τη διατροφή και τους όρους υγιεινής
- Τη συνεργασία με τους ομαδάρχες και την προετοιμασία και την εγκατάσταση της ομάδας
- Τις επαφές και συνεννοήσεις με όλους τους συνεργαζόμενους φορείς
- Τις συμφωνίες με προμηθευτές και τις αγορές τροφίμων και προμηθειών
- Την κατάρτιση λίστας συνεργαζόμενων φορέων και υπευθύνων και την ηλεκτρονική επεξεργασία και επικαιροποίηση των σχετικών στοιχείων επικοινωνίας
- Τις συνεννοήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για την προμήθεια των εργαλείων και υλικών για τις εργασίες καθώς και τη συνεννόηση με τεχνίτη για καθοδήγηση, όπου κρίνεται απαραίτητο
- Την πληροφόρηση των ομαδαρχών για τα τοπικά μέσα μεταφοράς, φαρμακεία, νοσοκομεία κ.α. και ιδέες και δυνατότητες για αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου των εθελοντών (εκδρομές κ.α.)
- Την υποδοχή και πρώτη ενημέρωση κάθε ομάδας όσον αφορά την περιοχή και το έργο που θα κάνουν καθώς και το κλείσιμο του προγράμματος και τον αποχαιρετισμό των ομάδων
- Την παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος (συντονισμός, αντιμετώπιση προβλημάτων, επίλυση κρίσεων κτλ) σε συνεργασία με τους ομαδάρχες και το Γενικό Συντονιστή της ΕΛΙΞ
- Την προετοιμασία υλικού για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων (οικοσκευή, φαρμακείο, γραμματειακό υλικό κ.λπ.) και τακτοποίηση του υλικού μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων
- Την οικονομική διαχείριση του προγράμματος και τον οικονομικό απολογισμό στο πεδίο σε συνεργασία με το Γενικό Συντονιστή της ΕΛΙΞ
- Την τακτοποίηση του χώρου φιλοξενίας με το τέλος του προγράμματος μαζί με τους ομαδάρχες και το μάζεμα της οικοσκευής, τις ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στο πρόγραμμα, κ.λπ.
- Την παράδοση ολοκληρωμένου σημειώματος για το σύνολο των παρατηρήσεών-ενεργειών του και απολογισμό με την ολοκλήρωση της εργασίας του.

Οικονομικές απολαβές: 
- Η ΕΛΙΞ καλύπτει τα έξοδα κίνησης στο πλαίσιο της εργασίας του και την επικοινωνία (κάρτα SIM και χρόνο ομιλίας).
- Για όλη τη διάρκεια της απασχόλησης η αμοιβή είναι 2.400€ μεικτά (Σύμβαση Έργου)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο θέμα του email «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ  ΠΕΔΙΟΥ-ΔΡΑΣΕΩΝ για την ΕΛΙΞ», μέχρι τις 22 Απριλίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο της ΕΛΙΞ Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 με 16:00 στο τηλ. 210 3825506 (Υπεύθυνη κ. Σοφία Κουτσού).

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα αξιολογηθούν από την ΕΛΙΞ και θα κληθούν σε συνέντευξη όσοι υποψήφιοι κριθούν ότι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα.

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ