Η ΕΛΙΞ

Η ΕΛΙΞ πραγματοποιεί από το 1987 δράσεις με κοινωνικό αντίκρισμα, τα τελευταία χρόνια προσπαθήσαμε και ενισχύσαμε το κομμάτι των παρεμβάσεων μας που έχουν ως στόχο την άρση ή την μείωση των συνεπειών της κρίσης που βιώνει η χώρα μας, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές ομάδες που είναι περισσότερο ευάλωτες σε αυτήν.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού δημιουργήσαμε και υλοποιούμε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και ενδυνάμωσης όπως το «Διακοπές στο Σχολείο» για παιδιά 6-12 ετών, το πρόγραμμα «Αυτό το Καλοκαίρι είναι δικό μας» για παιδιά και νέους με αναπηρία ή το πρόγραμμα «Μαθήματα Αλληλεγγύης» για την υποστήριξη της λειτουργίας ιδρυμάτων και δομών φιλοξενίας ευάλωτων ομάδων (παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, άνθρωποι με αναπηρία, μετανάστες, κλπ).

Για την καλύτερη προετοιμασία των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες στην Αττική, αλλά και για αυτά που σχεδιάζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα θα θέλαμε να ετοιμάσουμε μια αξιόπιστη και δυναμική βάση στοιχείων από ανθρώπους που επιθυμούν δυναμικά να συμμετέχουν στα προγράμματά μας και να εργαστούν για αυτά με τις παρακάτω ειδικότητες:
1. Ψυχολόγοι
2. Κοινωνικοί Λειτουργοί
3. Παιδαγωγοί
4. Βοηθητικό προσωπικό
5. ….

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε ένα σύντομο βιογραφικό σας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «CV - …το επίθετο σας…» έως τις 5 Μαΐου.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ