ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

Η ΕΛΙΞ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ πραγματοποιεί από το 1987 δράσεις με κοινωνικό αντίκρισμα, τα τελευταία χρόνια προσπαθήσαμε και ενισχύσαμε το κομμάτι των παρεμβάσεων μας που έχουν ως στόχο την άρση ή την μείωση των συνεπειών της κρίσης που βιώνει η χώρα μας, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές ομάδες που είναι περισσότερο ευάλωτες σε αυτήν.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού δημιουργήσαμε και υλοποιούμε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και ενδυνάμωσης όπως το "Διακοπές στο Σχολείο" για παιδιά 6-12 ετών, το πρόγραμμα "Αυτό το Καλοκαίρι είναι δικό μας" για παιδιά και νέους με αναπηρία ή το πρόγραμμα "Μαθήματα Αλληλεγγύης" για την υποστήριξη της λειτουργίας ιδρυμάτων και δομών φιλοξενίας ευάλωτων ομάδων (παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, άνθρωποι με αναπηρία, μετανάστες, κλπ) καθώς και το πάμε Σχολείο! ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης των παιδιών προσφύγων με την αρχική του πιλοτική εφαρμογή για τα παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών από την δομή φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα.

Για το αμέσως επόμενο διάστημα έχουμε προετοιμάσει ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με το πάμε Σχολείο! το οποία θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εκπαιδευτικών και αναγκών υποστήριξης για παιδιά ηλικίας 5-17 χρονών και των οικογενειών τους, σε 3 μεγάλες δομές φιλοξενίας προσφύγων στην ευρύτερη περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος αυτού, που θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο τους 2016 έως και τον Ιούνιο του 2017, σε πρώτη φάση, η ΕΛΙΞ θα ήθελε να δημιουργήσει μια αξιόπιστη και δυναμική βάση στοιχείων από ανθρώπους που επιθυμούν δυναμικά να συμμετέχουν και να εργαστούν στο πρόγραμμα αυτό με τις παρακάτω ειδικότητες:
1. Παιδαγωγοί Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής ηλικίας
2. Κοινωνικοί Λειτουργοί
3. Φιλόλογοι
4. Ψυχολόγοι
5. Καθηγητές Αγγλικών
6. ...και άλλα....

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε ένα σύντομο βιογραφικό σας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «Θεσσαλονίκη - CV - …το επίθετο σας…» έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Στην συνέχεια θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

 

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ