ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της ορθής διακυβέρνησης που περιλαμβάνει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία -και με στόχο την υψηλή ποιότητα του έργου μας, η ΕΛΙΞ εγκαινιάζει μια διαδικασία υποδοχής, διαχείρισης και αξιολόγησης παραπόνων με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων και των προσδοκιών των ενδιαφερομένων μερών.

Ως παράπονο νοείται οποιαδήποτε δήλωση δυσαρέσκειας από το ενδιαφερόμενο μέρος (ωφελούμενοι, συνεργάτες, προμηθευτές, εργαζόμενοι κλπ) που σχετίζεται με τον τρόπο παροχής της υπηρεσίας/ ποιότητα δράσεων που παρέχει η «ΕΛΙΞ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ».

Η διαχείριση των παραπόνων/θεμάτων των ενδιαφερομένων μερών σε όλα τα κρίσιμα σημεία όπως: λήψη, καταγραφή, έλεγχος και αποκατάσταση των παραπόνων/ θεμάτων, αποσκοπεί στο να λαμβάνονται όλα τα μέτρα εκείνα (διορθωτικές ενέργειες) προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψή τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα παράπονα καταγράφονται από κάθε ενδιαφερόμενο μέρος στη φόρμα που θα βρείτε εδώ (Έντυπο διαχείρισης παραπόνου / θέματος), το οποίο στη συνέχεια παραλαμβάνει ο υπεύθυνος διαχείρισης για να προβεί:

  • στη διερεύνηση των αιτιών
  • στον καθορισμό των ενεργειών με στόχο την αποκατάσταση του παραπόνου & στον έλεγχο της αποτελεσματικότητάς τους
  • στη διερεύνηση της ικανοποίησης του ωφελούμενου/ενδιαφερόμενου μέρους
  • στον καθορισμό των διορθωτικών ενεργειών, όπου απαιτείται, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της μονάδας το οποίο αφορά το παράπονο ή και τη Διοίκηση & τον έλεγχο της αποτελεσματικότητάς τους

Η ΕΛΙΞ διαχειρίζεται τις επισημάνσεις σας, όπως κάθε επικοινωνία, με σεβασμό, εμπιστευτικότητα και ασφάλεια, ενώ προσκαλούμε ακόμη και ανώνυμες καταγγελίες που σχετίζονται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Κατεβάστε το έντυπο, συμπληρώστε το και στείλτε το στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση με την ένδειξη (θέμα/subject) «ΠΑΡΑΠΟΝΟ», Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ