ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ 6-11 Ιουνίου συμμετείχε στην προπαρασκευαστική συνάντηση του προγράμματος EUROPEAN BOOK TALES με τη συμμετοχή διαφόρων χωρών της Ευρώπης στην Potenza της Ιταλίας.

Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project αναζητούμε 8 τουλάχιστον συμμετέχοντες που θα εργαστούν με σκοπό να φτιάξουν 1 ιστορία σχετικά με 3 θεματικές ενότητες......

Οι 3 θεματικές ενότητες είναι:
-racism, intolerance and discrimination
-peace-building, conflict prevention and transformation ,
-global solidarity and co-operation

Προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν αγγλικά και να βρίσκονται ιδανικά στην Αθήνα ώστε να πραγματοποιούνται οι συναντήσεις εδώ.  Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα βιβλίο σε μορφή cd -rom, το οποίο θα περιλαμβάνει τις ιστορίες όλων των χωρών που συμμετέχουν στο project.

Οι ιστορίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Αυγούστου!

Δηλώστε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για αυτήν την ομάδα εργασίας στην οποία όλοι οι καλοί χωράνε!

Πρώτη συνάντηση Σάββατο 19 Ιουνίου στο γραφείο της οργάνωσης στις 12. Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στην πρώτη συνάντηση στέλνοντας όνομα, e-mail και τηλέφωνο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ