ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τον Εθελοντισμό στη Ρωσία!!!

Η ΕΛΙΞ ψάχνει έναν εθελοντή να εκπροσωπήσει την οργάνωση μας σε ένα training course στο N.Novgorod, Russia από 23-30 Μαΐου, 2011.

Το training θα γίνει σε συνεργασία με τις άλλες οργανώσεις του δικτύου ALLIANCE και συμμετέχουν εθελοντές από Γερμανία, Γαλλία, Ουκρανία, Τουρκία, Φιλανδία, Εσθονία, Αρμενία, Ρωσία, Τσεχία και Σερβία.

Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011 και στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε θέματα εθελοντισμού και ενεργής συμμετοχής ώστε όταν επιστρέψουν πίσω στις χώρες τους να είναι σε θέση να μεταφέρουν το μήνυμα του εθελοντισμού μέσα από δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης. (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες)

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Τρίτη, 26 Απριλίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώνοντας την φόρμα "VM application form by ELIX". Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την διοργανώτρια οργάνωση μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ