ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Tην Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στις 19:00, στο "Κέντρο Εκπαίδευσης" της ΕΛΙΞ στην οδό 28ης Οκτωβρίου 20-22 (Πατησίων), στον 4ο όροφο (απέναντι από το ξενοδοχείο Polis), δίπλα από το γραφείο της ΕΛΙΞ, θα γίνει η παρουσίαση των φετινών Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Εθελοντικής Εργασίας κι είναι μια ευκαιρία να μάθετε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες.

(η είσοδος για τον 4ο όροφο είναι εντός της στοάς που βρίσκεται δίπλα από το βιβλιοπωλείο χαρτοπωλείο "Μαρκολέφας") 

Επομένως, αν θέλεις να γίνεις ένας από τους χιλιάδες νέους, οι οποίοι μαζί με την ΕΛΙΞ γυρίζουν τον Κόσμο κάθε καλοκαίρι, προσφέροντας εθελοντική εργασία, ζουν για μερικές μέρες σε ένα άλλο τόπο μαζί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, γνωρίζουν τους ντόπιους και να γίνονται μέρος της τοπικής κοινότητας, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες και φίλους για μια ζωή, τότε αυτή την συνάντηση μην την χάσεις!!!

Στη συνάντηση θα αναλυθεί η διαδικασία συμμετοχής και θα παρουσιαστούν εθελοντικά προγράμματα σε περιζήτητους προορισμούς όπως, για παράδειγμα: Ιταλία, Iσπανία, Ισλανδία, Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία...

Αν θέλεις λίγο ακόμη, για να το αποφασίσεις, τότε ρίξε και μια ματιά στις εμπειρίες των εθελοντών της ΕΛΙΞ όπου περιγράφουν τις εντυπώσεις τους από την συμμετοχή τους σε WorkCamp σε όλο τον κόσμο.

Εμείς για να σας κεντρίσουμε περισσότερο το ενδιαφέρον, κάθε εβδομάδα σας παρουσιάζουμε μια λίστα (WeekList) με τις καλύτερες επιλογές σε όλο τον κόσμο, προτάσεις κι ιδέες που αξίζει να δοκιμάσεις.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά στην πρώτη συνάντησης μας για φέτος, την Πέμπτη 25 Μαΐου, μην την χάσεις.

Δήλωση συμμετοχής: Για τη καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης, δήλωση την παρουσία σου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Πώς να φτάσεις στο Learning Center Κέντρο της ΕΛΙΞ, δείτε το χάρτη, είναι λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό Ομόνοια.

 

Αυτό το καλοκαίρι τόλμησε να γίνεις εθελοντής!

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ