ΕΡΓΟ

Πολυχώρος δραστηριοτήτων της ΕΛΙΞ "p^2 multispace"

Η ΕΛΙΞ, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη για ασφαλείς χώρους όπου νέοι και νέες μπορούν να χαλαρώνουν, να κοινωνικοποιούνται και να συμμετέχουν σε δημιουργικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες, δημιούργησε έναν πολυχώρο, τον «p^2 multispace», κοντά στην Ομόνοια.


p2 multuspace by elix bigΟ «p^2 multispace» βρίσκετε στην οδό Πατησίων 20-22 στον 2ο όροφο και διαθέτει δύο μεγάλες αίθουσες, την αίθουσα γιόγκα/γυμναστικής και την αίθουσα συναντήσεων/workshop, στις οποίες πραγματοποιούνται όλες οι δραστηριότητες του πολυχώρου, καθώς και ένα παιδικό δωμάτιο με βιβλία και παιχνίδια που φιλοξενεί τα παιδιά, ενώ οι γονείς τους συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας.

Ο πολυχώρος είναι επίσης διαθέσιμος για τις νέες και τους νέους που θέλουν να μοιραστούν τις δεξιότητές τους και να οργανώσουν τι δικές τους δραστηριότητες με την υποστήριξη του προσωπικού της ΕΛΙΞ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 • 
        

  Θέλεις να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου και να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας; Τότε έχουμε τις ιδανικές εκδηλώσεις για εσένα! Ετοιμάσου να εξερευνήσεις τον κόσμο της διαχείρισης του χρόνου, της διαχείρισης έργων, της αποτελεσματικής επικοινωνίας και της ηγεσίας, μέσα από ενδιαφέροντα και διαδραστικά εργαστήρια. 

  Περισσότερα...

 • 
        

  Θες να μας βοηθήσεις να βρούμε τις θεματικές για τα επόμενα προγράμματά μας; Είτε Ανταλλαγές Νέων, είτε Εκπαιδευτικά σεμινάρια!! Σε ενδιαφέρει να σχεδίαζεις ένα πρόγραμμα μαζί μας;

  Η φόρμα μπορεί να συμπληρωθεί και ανώνυμη, αν επιλέξεις ότι θες να τρέξεις μαζί μας κάποιο πρόγραμμα θα χρειαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σου.

  Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω!

  Περισσότερα...

 • 
        

  Θέλεις να γνωρίσεις έναν ανοιχτό χώρο όπου μπορείς να αναπτύξεις κοινωνικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, να μάθεις δωρεάν και να συμμετάσχεις στην κοινότητα. 

  Δείτε το πρόγραμμα μας και επιλέξτε. 
  Για περισσότερες πληροφορίες στις δραστηριότητες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103810212 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   

  Δεν απαιτείται προηγούμενη εγγραφή για τις δραστηριότητες, ελάτε ανεξάρτητα από τη γλώσσα ή το επίπεδο δεξιοτήτων! Σας περιμένουμε στο p^2 multispace. 

  Περισσότερα...

 • 
        

  Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 διοργανώθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, ύστερα από πρωτοβουλία της Ειδικής Γραμματείας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Η συζήτηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Refugee Week Greece 2023, ενός ετήσιου festival το οποίο δεσμεύεται για την προώθηση της ισότητας και διαφορετικότητας, παρέχοντας ταυτόχρονα το πλαίσιο σε καλλιτέχνες της διασποράς ώστε να αναπτύξουν το ταλέντο και τις κλίσεις τους.

  Μέσω της online πλατφόρμας, οι συμμετέχοντες μίλησαν για προσαρμοσμένες λύσεις που αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των ασυνόδευτων ανηλίκων, εστιάζοντας σε θέματα όπως η επαγγελματική κατάρτιση και οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Ειδική Γραμματείας, ώστε να βοηθήσει αυτά τα νεαρά άτομα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, ως προς την επαγγελματική επιτυχία αλλά και τη γενικότερη κοινωνική ένταξη.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Μαθήματα αγγλικών από το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΛΙΞ, διαφορετικής δυσκολίας και δυναμικότητας, προσαρμοσμένα στο επίπεδο του κάθε μαθητή.
  Κύριος στόχος των μαθημάτων είναι η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους, καθώς και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για προσαρμογή στην καθημερινότητα μας.

  Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 17:00 και από τις 17:00 έως τις 18:00.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Δημιουργία ομάδας μαθημάτων Stop Motion Animation από την ΕΛΙΞ! 

  Η τεχνική του stop motion animation είναι δημιουργία κίνησης μέσα από συνεχείς στατικές εικόνες με την κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία και την προσθήκη ανθρώπινης φωνής και ήχου περιβάλλοντος. Το Stop Motion γίνεται με την χρήση απλής κάμερας, tablet ή κινητού τηλεφώνου. 

  Τα μαθήματα του Stop Motion Animation γίνονται στο p^2 multispace κάθε Τρίτη 16:30 με 17:30!

  Περισσότερα...

 • 
        

  Η ΕΛΙΞ, σε συνεργασία με το Evergreen Yoga Studio, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα γιόγκα, με καθοδήγηση από επαγγελματίες εκπαιδευτές. Στόχος των μαθημάτων είναι να δοθεί στους συμμετέχοντες ένας ασφαλής χώρος να αναπτύξουν την κίνηση του σώματος σου, να χαλαρώσουν, να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο στον εαυτό τους.

  Δε χρειάζεται κάποιου είδους εμπειρία ή προηγούμενη εξάσκηση, απλά φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας και σας περιμένουμε στο χώρο του p^2 multispace.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Σου αρέσει το πλέξιμο και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Η γιαγιά σου είναι μακριά και δεν μπορεί να σε μάθει; Ελά στην ομάδα του πλεξίματος στον πολυχώρο μας και θα ανακαλύψεις τη δημιουργικότητά σου και θα μάθεις νέες δεξιότητές.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην βασική χρήση και πλοήγηση στους υπολογιστής, πλοήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικό ταχυδρομείου (email) καθώς και χρήση online εφαρμογών.

  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00-17:00 και στις 17:00- 19:00.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον προγραμματισμό αλλά και τις γλώσσες προγραμματισμού.

  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 15:00-17:00 και στις 17:00- 19:00.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Η παρούσα συλλογή ποιημάτων δημιουργήθηκε από έργα παιδιών, προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για πρόσφυγες και μετανάστες, παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα (LIP)» που υλοποιεί η ΕΛΙΞ στην Αττική με την υποστήριξη της UNICEF, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Θέλετε να αυξήσετε σημαντικά την ευκινησία σας, τη δύναμη σας και τη γενική υγεία σας; Ελάτε να συμμετάσχετε στα δωρεάν μαθήματα της capoeira της Βραζιλίας.

  Τι είναι η Capoeira; Η Capoeira είναι μια τέχνη, άθλημα και πολιτιστική κληρονομιά που συνδυάζει πολεμικές τέχνες, χορό και μουσική και παίζεται σαν παιχνίδι.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Θέλεις να ανακαλύψεις καινούργια επιτραπέζια παιχνίδια και να προκαλέσεις τον εαυτό σου; Έλα να συμμετάσχεις στο πρώτο τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών!

  Έλα, μόνος/η ή με την παρέα σου, και ετοιμάσου για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση!

  Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια, που ταιριάζουν σε κάθε γούστο.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Θέλεις να ανακαλύψεις έναν ασφαλή χώρο όπου θα μπορείς να κοινωνικοποίηθεις και να μάθεις δωρεάν;

  Γίνε μέλος κι εσύ της μεγάλης ομάδας του p^2 multispace!

  Περισσότερα...

 • 
        

  Το p^2 multispace της ΕΛΙΞ αναζητεί εθελοντές για νέες δραστηριότητες, για να φέρουν κοντά τους νέους και τις νέες!

  Οι δραστηριότητες που διοργανώνονται στο p^2 multispace, οργανώνονται και πραγματοποιούνται από εθελοντές, με την υποστήριξη του προσωπικού της ΕΛΙΞ. Αν έχετε κάποιες δεξιότητες που θα θέλατε να μοιραστείτε, το p^2 multispace είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε την δραστηριότητα σας.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Δωρεάν μαθήματα βασικής χρήσης υπολογιστών προσφέρει η ΕΛΙΞ.

  Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βασική χρήση και πλοήγηση στους υπολογιστής, πλοήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικό ταχυδρομείου (email) καθώς και χρήση online εφαρμογών.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες δέκα εβδομάδες, το «p^2 multispace» θα φιλοξενήσει το μάθημα "Building Peace in your Community".

  Αυτό το μάθημα, που παραδίδεται στα Αγγλικά, οργανώνεται από το Sky School και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10 π.μ. έως τις 1 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων (meeting room) του πολυχώρου μας.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Βρείτε στο ημερολόγιο αυτό τις δραστηριότητες που υπάρχουν στον χώρο.

  Σε περιπτώσεις νέων προτάσεων ή για άμεση επικοινωνία με την υπεύθυνη του χώρου μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

  Περισσότερα...

 • 
        

  Ακόμη ένα δωρεάν διαπολιτισμικό σεμινάριο διοργανώνει η ΕΛΙΞ, αυτή τη φορά για το Θέατρο.

  Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν αυτοσχεδιασμό, λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, καθώς και τεχνικές θεάτρου.

  Περισσότερα...

 • 
        

  Μια νέα σειρά διαπολιτισμικών σεμιναρίων με τίτλο «Arts and Crafts» πρόκειται να προσφέρει η ΕΛΙΞ στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων που πραγματοποιούνται στον πολυχώρο «P^2», ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη, 16 Οκτωβρίου.

  Περισσότερα...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ