ΕΡΓΟ

Πολυχώρος δραστηριοτήτων της ΕΛΙΞ "p^2 multispace"

Η ΕΛΙΞ, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη για ασφαλείς χώρους όπου νέοι και νέες μπορούν να χαλαρώνουν, να κοινωνικοποιούνται και να συμμετέχουν σε δημιουργικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες, δημιούργησε έναν πολυχώρο, τον «p^2 multispace», κοντά στην Ομόνοια.


p2 multuspace by elix bigΟ «p^2 multispace» βρίσκετε στην οδό Πατησίων 20-22 στον 2ο όροφο και διαθέτει δύο μεγάλες αίθουσες, την αίθουσα γιόγκα/γυμναστικής και την αίθουσα συναντήσεων/workshop, στις οποίες πραγματοποιούνται όλες οι δραστηριότητες του πολυχώρου, καθώς και ένα παιδικό δωμάτιο με βιβλία και παιχνίδια που φιλοξενεί τα παιδιά, ενώ οι γονείς τους συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας.

Ο πολυχώρος είναι επίσης διαθέσιμος για τις νέες και τους νέους που θέλουν να μοιραστούν τις δεξιότητές τους και να οργανώσουν τι δικές τους δραστηριότητες με την υποστήριξη του προσωπικού της ΕΛΙΞ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  • 
                

    Μαθήματα αγγλικών από το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΛΙΞ, διαφορετικής δυσκολίας και δυναμικότητας, προσαρμοσμένα στο επίπεδο του κάθε μαθητή.
    Κύριος στόχος των μαθημάτων είναι η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους, καθώς και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για προσαρμογή στην καθημερινότητα μας.

    Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 17:00 και από τις 17:00 έως τις 18:00.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην βασική χρήση και πλοήγηση στους υπολογιστής, πλοήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικό ταχυδρομείου (email) καθώς και χρήση online εφαρμογών.

    Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00-17:00 και στις 17:00- 19:00.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον προγραμματισμό αλλά και τις γλώσσες προγραμματισμού.

    Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 15:00-17:00 και στις 17:00- 19:00.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Η παρούσα συλλογή ποιημάτων δημιουργήθηκε από έργα παιδιών, προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για πρόσφυγες και μετανάστες, παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα (LIP)» που υλοποιεί η ΕΛΙΞ στην Αττική με την υποστήριξη της UNICEF, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Θέλετε να αυξήσετε σημαντικά την ευκινησία σας, τη δύναμη σας και τη γενική υγεία σας; Ελάτε να συμμετάσχετε στα δωρεάν μαθήματα της capoeira της Βραζιλίας.

    Τι είναι η Capoeira; Η Capoeira είναι μια τέχνη, άθλημα και πολιτιστική κληρονομιά που συνδυάζει πολεμικές τέχνες, χορό και μουσική και παίζεται σαν παιχνίδι.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Θέλεις να ανακαλύψεις καινούργια επιτραπέζια παιχνίδια και να προκαλέσεις τον εαυτό σου; Έλα να συμμετάσχεις στο πρώτο τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών!

    Έλα, μόνος/η ή με την παρέα σου, και ετοιμάσου για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση!

    Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια, που ταιριάζουν σε κάθε γούστο.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Θέλεις να ανακαλύψεις έναν ασφαλή χώρο όπου θα μπορείς να κοινωνικοποίηθεις και να μάθεις δωρεάν;

    Γίνε μέλος κι εσύ της μεγάλης ομάδας του p^2 multispace!

    Περισσότερα...

  • 
                

    Το p^2 multispace της ΕΛΙΞ αναζητεί εθελοντές για νέες δραστηριότητες, για να φέρουν κοντά τους νέους και τις νέες!

    Οι δραστηριότητες που διοργανώνονται στο p^2 multispace, οργανώνονται και πραγματοποιούνται από εθελοντές, με την υποστήριξη του προσωπικού της ΕΛΙΞ. Αν έχετε κάποιες δεξιότητες που θα θέλατε να μοιραστείτε, το p^2 multispace είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε την δραστηριότητα σας.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Δωρεάν μαθήματα βασικής χρήσης υπολογιστών προσφέρει η ΕΛΙΞ.

    Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βασική χρήση και πλοήγηση στους υπολογιστής, πλοήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικό ταχυδρομείου (email) καθώς και χρήση online εφαρμογών.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες δέκα εβδομάδες, το «p^2 multispace» θα φιλοξενήσει το μάθημα "Building Peace in your Community".

    Αυτό το μάθημα, που παραδίδεται στα Αγγλικά, οργανώνεται από το Sky School και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10 π.μ. έως τις 1 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων (meeting room) του πολυχώρου μας.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Βρείτε στο ημερολόγιο αυτό τις δραστηριότητες που υπάρχουν στον χώρο.

    Σε περιπτώσεις νέων προτάσεων ή για άμεση επικοινωνία με την υπεύθυνη του χώρου μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

    Περισσότερα...

  • 
                

    Ακόμη ένα δωρεάν διαπολιτισμικό σεμινάριο διοργανώνει η ΕΛΙΞ, αυτή τη φορά για το Θέατρο.

    Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν αυτοσχεδιασμό, λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, καθώς και τεχνικές θεάτρου.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Μια νέα σειρά διαπολιτισμικών σεμιναρίων με τίτλο «Arts and Crafts» πρόκειται να προσφέρει η ΕΛΙΞ στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων που πραγματοποιούνται στον πολυχώρο «P^2», ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη, 16 Οκτωβρίου.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Την παραδοσιακή τέχνη του Καραγκιόζη γνώρισαν σήμερα, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη», το οποίο και υλοποιούμε με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της DG ECHO.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΙΞ και στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο στην Πατησίων πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ομάδα Φινλανδών μαθητών του Gymnasiet Grankulla samskola στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής εκδρομής τους στην Ελλάδα.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΙΞ πραγματοποίησε την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Βαυαρικού Συμβουλίου Νέων, στο πλαίσιο του Γερμανικού Προγράμματος Νεολαίας «KJP».

    Περισσότερα...

  • 
                

    Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας προσφέρει η ΕΛΙΞ από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου.

    Το διαπολιτισμικό σεμινάριο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκμάθηση λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών, καθώς και photo shooting tours στην Αθήνα θα προσφέρεται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 18:00.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Δωρεάν διαπολιτισμικά μαθήματα Yoga προσφέρει η ΕΛΙΞ και για τη θερινή περίοδο, καθημερινά στις 17:00.

    Αναλυτικά:

    1. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα πραγματοποιούνται τμήματα μόνο για γυναίκες.
    2. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα λειτουργούν μικτά τμήματα.

     

    Περισσότερα...

  • 
                

    Η ΕΛΙΞ, σε συνεργασία με την Finn Church Aid (FCA), ολοκλήρωσε με επιτυχία το δεύτερο μέρος του «Project Yoga», προσφέροντας πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να γίνει κάποιος εκπαιδευτής Γιόγκα, σε 14 νέους/νέες, από 9 διαφορετικές εθνικότητες (Αλβανια, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ιρακ, Ιρλανδία, Κουρδιστάν, Ισπανία και Συρία).

    Μετά από τρεις μήνες και πάνω από 200 ώρες εκπαίδευσης, οι μελλοντικοί δάσκαλοι γιόγκα ολοκλήρωσαν με επιτυχία την επαγγελματική κατάρτιση τους που μεταξύ άλλων θα βελτιώσει τις δεξιότητες τους και θα τους προσφέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στο μέλλον.

    Περισσότερα...

  • 
                

    Η ΕΛΙΞ διοργάνωσε στο πλαίσιο του «Project Yoga» που υλοποιεί σε συνεργασία με την Finn Church Aid, ένα διήμερο σεμινάριο Γιόγκα ειδικά για παιδιά με τη συμβολή της διεθνούς φήμης Ισπανίδας δασκάλας, Cayetana Rodenas, στις 25 και 26 Απριλίου.

    Συνολικά 43 άτομα ωφελήθηκαν από τη συγκεκριμένη δράση μας, ανάμεσα τους και 21 παιδιά προσφύγων και μεταναστών που παρακολουθούν τα προγράμματα μη-τυπικής εκπαίδευσης της ΕΛΙΞ τα οποία υλοποιούνται με την υποστήριξη της UNICEF και της DG ECHO.

    Περισσότερα...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ