ΈΡΓΟ

ΕΡΓΟ

Πρόγραμμα Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης παιδιών - “Stepkids”

Πρόγραμμα Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης παιδιών - “Stepkids”

Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 το πρόγραμμα Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης παιδιών - “Stepkids” της ΕΛΙΞ στην περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από το “Kreuzberger Kinderstiftung” της Γερμανίας και θα έχει διάρκεια 10 μήνες περίπου.


Στόχος των τμημάτων Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης είναι να δημιουργηθούν μικρές ομάδες όπου μέσα σε ένα κλίμα σεβασμού και ισοτιμίας τα παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 χρονών, θα νιώσουν ελεύθερα να εκφραστούν και να ξεδιπλώσουν τον εαυτό τους.

Τα εργαστήρια λειτουργούν με βάση τις αρχές της βιωματικής μεθόδου και οι βασικές θεματικές θα είναι η αυτοεικόνα του παιδιού και η αυτοεκτίμηση και στη συνέχεια η εξοικείωση με το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών. Η αναγνώριση και η διαχείριση των συναισθημάτων.

Η δράση "Stepkids" υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία, μία πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων.

StepKids by ELIX Με την υποστήριξη του Kreuzberger Kinderstiftung Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στην δράση Ανοιχτά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ